![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
19-03-2007, 01:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
anul asta implinesc 26 de ani, am trecut de jumatatea distantei dintre 20-30. ma sperie gandul ca ma indrept spre 30. apoi stiu ca pe masura ce va creste fata voi inainta si eu in varsta. chestia este ca parca nu ma simt pregatita sufleteste sa intru cu adevarat in maturitate. eu ma simt inca de 20 de ani, dar usor incep sa se observe unele urme ale trecerii anilor. la maini spre ex, la genunchi, la ochi...ma sperie un pic lucrul asta ...diferenta intre ceea ce simt si ceea ce sunt. ne mai considera barbatii la fel de atragatoare ca in tinerete? topicul l-am deschis pentru ambele sexe. mie de exemplu mi se pare mult mai fermecator un barbat la 35-40 de ani decat unul la 20. la voi cum este?ce simtiti?
-------------------- ![]() |
| Nessie |
20-03-2007, 04:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Faptul ca te simti tot de 20, nu e de mirare. Cred ca asta e varsta la care se simt majoritatea.
Pe mine a inceput sa ma sperie varsta de cand am implinit 23 de ani. Eu ma gandesc ca stresul asta este si datorita societatii si familiei (cel putin pentru mine). Toata lumea are ideea ca pana la varsta X ar fi bine sa faci aia, daca nu, inseamna ca e ceva in neregula cu tine. Oare cum reusesc americanii sa isi convinga familia sa nu se bage in viata lor atat de mult? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| emu |
20-03-2007, 06:21 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Oare cum reusesc americanii sa isi convinga familia sa nu se bage in viata lor atat de mult? Se muta cat mai departe de ei -------------------- |
| michelle |
21-03-2007, 10:41 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
anul asta implinesc 26 de ani, am trecut de jumatatea distantei dintre 20-30. ma sperie gandul ca ma indrept spre 30. He he Himere si eu tot 26 implinesc anul acesta, dar ceva mia repede decat tine Pe mine in afara de faptul ca incep sa am riduri nu ma sperie nimic. Parerea mea e ca fiecare varsta are farmecul ei.. Si eu mi-am inchipuit mereu ca la 30 de ani o sa arat mai bine decat la 20 Nessie, stiu la ce te referi, prin asta am trecut si eu.. Si parca vad, dupa ce ma marit, o sa apara intrebari de genul: dar copii pe cand? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| alandana |
21-03-2007, 01:52 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu implinesc 40 anul asta si nu ma sperie nimic. Cea mai grozava varsta zic ca a fost intre 30 si 35.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Tulip |
21-03-2007, 02:59 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
eu anul acesta fac 30
-------------------- |
| daconst |
21-03-2007, 04:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Eu nu spun ca fac 33 ci ca am facut 32...parca suna mai bine.
Oricum e cea mai frumoasa perioada din viata mea...deci varsta chiar nu mai conteaza. -------------------- |
| dany |
21-03-2007, 04:37 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Eu ce sa mai zic ca am facut 41
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| anaoi |
21-03-2007, 05:01 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dylly e la 28...in buletin, ca la minte vreo 3 maxim
|
| Ella79 |
10-04-2007, 01:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pe mine ma incearca, paradoxal, un soi de nerabdare. Nu stiu de ce, dar traiesc cu convingerea ca de la 30 de ani in colo viata mea va fi de-a dreptul minunata, ca toate greutatile tineretii (rate, cumpararea si aranjarea unei case, munca pentru a-mi face un nume in domeniul meu de activitate, stabilizarea relatiei) vor fi trecut iar eu nu voi mai avea altceva de facut decat sa ma bucur de toate astea. Sa traiesc si sa ma bucur.
Nu ma sperie ridurile pentru ca, din fericire, nu am nici unul (Multumesc mama!!!), dar am fire de par alb o gramada. Ei si? Le vopsesc si gata. Ma gandesc mereu ca la 30 de ani nu voi mai avea prospetimea tineretii, frumusetea de la 18 ani, ca pilea mea nu va mai fi la fel de ferma si nici supla nu voi mai fi, dar voi fi mai dichisita, mai eleganta, voi capata un soi de frumusete matura, asumata. Mie imi plac femeile de 30 - 40 de ani. Sunt sigure pe ele, elegante, stiu ce vor de la viata. -------------------- |
| Eu. |
11-04-2007, 09:21 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Eu fac 28 in aceasta vara. Nici pe mine nu ma sperie varsta... am ramas insa socata zilele trecute cand am descoperit riduri in jurul ochilor
-------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Sexymom |
17-04-2007, 06:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu am facut 36 de ani, ma simt super bine, frumoasa, iubita, asta si datorita copiilor care ii am si care imi spun mereu cat sunt de frumoasa, cat de bine miros, ca vor sa aiba ochii mei si sa fie ca mine.
Sotul meu imi spune ca sunt neschimbata (cred ca exagereaza putin deoarece cand m-a luat aveam 54 de kile Mai am zile in care vad ca fatza ma tradeaza, ca nu ma odihnesc, imi cumpar tot felul de creme scumpe pe care nu ajung sa le folosesc, fond de ten, etc...dar tot naturala ma simt mai bine. E natural sa imbatranm, eu ma gandesc ce super o sa fie cand o sa duc fata la altar, cand o sa am si eu nepoti si o sa le trimit pe ele la plimbare, sa se distreze si sa ma lase pe mine sa le cresc si sa le educ copii, asta daca vor numai.Fiecare varsta este frumoasa.i eu vreau sa ma bucur cat pot de mult de fiecare zi.Asta ar trebuii sa faceti si voi. Parerea mea sincera. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:40 PM |