left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > viata e nasoala seperator Optiuni V right
speed
mesaj 29-11-2006, 08:15 PM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 5
Inscris: 27-11-2006
Membrul Nr.: 179
Sex: Masculin

Ma numesc X si am si eu o intrebare pentru voi. Am un prieten foarte bun pe care-l cunosc de 4ani. Adica de 4 ani noi petrecem timp impreuna, de 4 ani ne ascultam aprerile, de 4 ani ne dam sfaturi unu altuia. Prietenul meu s-a indragostit de o fata, o iubeste fosrte mult, o place mult, dar fata nu vrea sa accepte , insa acelei fete ii place de mine. doh.gif Ce sa fac? sad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 30-11-2006, 07:12 AM
Mesaj #2

Lama

Raspunsuri: 5.827
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara
Sex: Feminin

daca prietenia voastra e foarte puternica eu una nu as renunta la o prietenie de 4 ani pentru cineva abia aparut. daca tu crezi ca ea e "aleasa" ar merita sa incerci sa vorbesti cu el, insa cred ca intotdeauna cind o sa va vada impreuna va suferi. e dificila alegerea, pune in balanta bine sentimentele pentru el si pentru ea si vezi ce trage mai mult la cintar. succes!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Lady
mesaj 30-11-2006, 12:37 PM
Mesaj #3

Amiba

Raspunsuri: 6
Inscris: 21-11-2006
Membrul Nr.: 169

din mesajul tau nu reseie daca tie iti place fata sau nu, dar parea mea e sa pui accent pe prietenia pe care o ai de 4 ani ca e mai de durata, iar din cate banuiesc nici nu sunteti la varsta la cara sa va ganditi la sufletul pereche, insuratoare etc. biggrin.gif asa ca s-ar putea cu fata respectiva sa strici mai multe prietenii pentru nimic.
parerea mea ar fi, ca tu, ca prieten bun, sa faci tot posibilul sa ii deschizi ochii fetei pentru prietenul tau. Incearca sa ii arati ei ca nu te intereseaza, ba chiar ca ai pe cineva si in discutiile voastre adu mereu vorba de prietenul tau ca face, ca drege, ca e cel mai tare... wink1.gif
+Quote Post
Ella79
mesaj 09-12-2006, 11:43 AM
Mesaj #4

Koala

Raspunsuri: 2.392
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

Si eu tot pentru pastrarea prieteniei votez. Fete mai gasesti sigur, prieteni buni mai rar.
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 10:59 PM