![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| romanitza |
19-12-2007, 07:11 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 32 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 104 Dispozitie: lenesa..ca mai mereu Sex: Feminin |
Salve Lilistiuc...si eu am 20 pe un picior si 21 pe altu...si maninc la fel ca tine..parca m-ai descris pe mine...diferenta e ca eu merg la sala regulat..da tot am vreo 4 kg in plus luate asta vara in concediu...si cred ca dupa sarbatori am sa fac ceva sa le dau jos...
anu trecut am dat jos 6 kg..ajunsesem la 52 si tare mai eram mindra de ai mei 62 cm in talie...acu am din nou 74 am sa trec pe la tine mai des sa vad ce progrese faci...si-ti urez bafta la dieta si spor la sport... |
| danyhoney |
19-12-2007, 07:12 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.053 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Romaaaaaa, ce mai faci tu , mai fata ??????? Pe unde mai umbli matale ??
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilistiuca |
20-12-2007, 09:46 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 439 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
Romanitza, bine te-am gasit!!!
ce bine ca faci sport.....eu nu mai am pic de energie cind ajung acasa......nu stiu ce-i cu mine de la o vreme....dar e musai sa ma mobilizez.... cit de des faci sport??? si ce fel de sport faci??? te duci la sala??? ai 52 de kg??? esti super!! la ce inaltime??? eu asta nu am specificat ...am 1.68 si 61-62 de kg, sunt genul ingusta in bazin si nu se prea vad kg daca sunt imbarcata....dar in costum be baie...bleah....am o burta mare si flasca....pulpanele si fundul pline de celulita -------------------- ![]() |
| Sexymom |
20-12-2007, 09:58 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.280 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna Lili, bine ai venit printre noi.
Mai eu cred ca stai super cu greutatea, la 1,68 si 62 kg. Eu am 1,70 si 68 de kile, vreau sa slabesc dar inca nu s-a inventat pastila care o inghiti seara si a doua zi ai 10 kg minus Eu sunt sportiva de fel, dar nu am nici o tragere de inima in perioada asta, nu imi vine sa renunt la nimic, mi-am pus in cap ca din 1 ianuarie sa ma pun serios pe treaba.Acum nu prea e momentul, mai ales ca am casa plina cu de toate, copiii mei sunt plini de dulciuri si intra in vacanta. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| lilistiuca |
20-12-2007, 12:05 PM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 439 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
hello sexymom!!!
da, nu stau rau cu greutatea, dar la mine barometrul sunt hainele...in clipa in care nu mai intru in ele nu-i bine...eu in general am avut in tinerete 52-55 kg, iar dupa operatii am ajuns pe la 58.....61-62 e deja mult, ca nu mai intru decit in citeva perechi de pantaloni luate acum de curind...si nu imi place asta... trebuie sa recunosc ca nu mai sunt asa tinara si daca nu imi supraveghez atent greutatea cine stie unde ajung, mai ales asa pofticioasa cum sunt.... eu e musai sa-mi supraveghez greutatea ca am 3 operatii pe abdomen si cind ma ingras aici depun mai intii...si nu vreau ca ajung sa imi pun plasa cumva...ca doctorii mi-au atras atentia asupra acestui lucru.... tot din cauza asta trebuie sa imi intaresc cumva abdominalii, sa sustina mai bine.... Acest mesaj a fost editat de lilistiuca: 20-12-2007, 12:06 PM -------------------- ![]() |
| romanitza |
20-12-2007, 12:23 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 32 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 104 Dispozitie: lenesa..ca mai mereu Sex: Feminin |
salve Dany...fetele...
pai eu eram slabutza si subtirica e ciudat ca la mine kilele se pun pe burta si pe spate...aliniate..devin un butoi cu picioare..de aia ma duc la sala..ca sa nu inceapa sa-mi atirne carnea pe mine.. la sala ma duc cam de 2-3 ori pe saptamina..si fac asa:fitness..citeodata aerobic,cind prind lectiile...apoi sauna,si hidromasaj,si mai innot si eu ca toporu la fund in bazinul mic...cind ma apuca. anul trecut am slabit frumos da nu mincam piine,nici mult ulei sau grasimi...ca acum..nu's ce m-a apucat...si la sala am facut ceva care se chiama HEAT-ROWING..care e un fel de mers repede pe un tapis rulant inaltat ca si cum ai face o excursie pe munte..se face cu instructor ,dupa muzica...e foarte fain ,da cind termini duupa 45 de minute ti se invirte capu si poti sa te storci ,se slabeste cam juma de kil de fiecare data.de aia am dat eu jos 5 kile in doua luni...Dixit. |
| lilistiuca |
20-12-2007, 12:53 PM
|
|
dragele mele va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
ne auzim la anu', ca eu inca nu am internet acasa.....mai butonez doar de la job, iar de miine sunt in concediu si sper ca in ianuarie sa vin cu un plan de bataie bun si sa si trec la treaba!!! -------------------- ![]() |
| Nessie |
20-12-2007, 01:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Sa nu ne uitia pana dupa anul nou! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lilistiuca |
20-12-2007, 02:00 PM
|
|
sarumina Nessie!!!
cum sa va uit???? IMPOSIBIL!!!!! -------------------- ![]() |
| aki |
20-12-2007, 02:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.524 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
LA MULTI ANI
Te asteptam dupa concediu cu un plan nou de bataie -------------------- |
| Sexymom |
20-12-2007, 02:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.280 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
La multi ani, Craciun fericit alaturi de ai tai sa ne revedem cu bine in noul an, mai optimiste si mai motivate.
PS: nici eu nu mai sunt asa de tanara -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| aki |
23-12-2007, 06:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.524 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
![]() LA MULTI ANI,DRAGA lilistiuca -------------------- |
| lilistiuca |
07-01-2008, 09:00 AM
|
|
LA MULTI ANI!!!!
Sa dea Dumnezeu sa avem un an cat mai bun!!! So, dupa toata destrabalarea de sarbatori sa stiti ca nu am pus mare lucru pe mine....asa ca raportez inceputul curei cu 62 kg!!! programul meu ar fi cam asa: dimineata cafea, apoi un iaurt mic de 0,1%, la prinz niste orez cu legume si pe la 15 o banana!!! acasa o sa prestez o salata de varza rosie, ardei gras si broccoli. totul o sa fie asezonat cu multa apa..... si sper sa bag si ceva bicicleta cat ma uit la Dallas!!!! cum vi se pare??? -------------------- ![]() |
| lilistiuca |
07-01-2008, 10:39 AM
|
|
a, si poate imi fac curaj sa fac ceva Pilates, deoarece am un cd cu exercitii si doar m-am itat la el, nu am si efectuat...
-------------------- ![]() |
| lilistiuca |
07-01-2008, 12:23 PM
|
|
cam cite calorii are orezul meu?? e orez salbatic basmati, fiert cu foarte putina sare si cu foarte multe legume.....
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-07-2008 - 12:13 AM |