![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
09-01-2008, 08:49 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
apropo... ce inaltime ai ? poate ai mai spus da' eu am uitat -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lilistiuca |
09-01-2008, 09:24 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 458 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
Alina, ai drepate!!!
adevarul este ca ajung seara stoarsa...si am asa putina energie...mai ales acum iarna....si aseara am facut si ceva treaba prin casa si a zburat timpul ...... am 1,68m, sunt genul cu oase mici, ingusta in solduri.......daca in tinerete ma simtem asa aiurea ca nu am si eu solduri, acum imi pica tare bine, ca imbracata arat ok. eu pun neuniform...pe burta si pe pulpe...iar pe burta e cel mai rau, ca de la atitea operatiii carnea e cam flasca si arat de zici ca sunt graviduta.... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilistiuca |
10-01-2008, 08:04 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 458 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
buna dimineata!!
sunt stoarsa...si cu o durere de cap crunta...aseara atipisem pe la 10.30, cind a inceput sa ciocane vecinul de deasupra...am sarit speriata.....nu stiam ce se intimpla...si a disparut somnul meu...la 12.30 inca eram treaza....imi venea sa imi trag un glonte in cap...si dimineata la 5.45 cind m-am sculat, aveam un cap greu si o durere de cap......sper sa ma mai dezmeticeasca cafeaua... am facut algele aseara...ca toanta, le-am pus pe toate la inmuiat si s-a umplut ditamai castronul cu ele...nu va spun cum miroseau.....exact ca algele are care vil la mal aduse de valuri.....blweah..... le-am spalat eu bine, la calit putin in WOK, apoi am facut un sos dintr-o cutie de rosii maruntite, usturoi pisat, sare si piper si am pus apoi pastele calite si le-am tot invirtit pe acolo....au iesit bunicele, dar mirosul ala de mare....imi cam taia din pofta......si mi-am dat seama ca ar fi trebuit sa pun niste otet de mere sau de orez peste ele, ca sa le mai ia mirosul.... sotului meu i-au placut la nebunie, el si-a mai pus peste ele suc de la o lamiie verde.... aseara ca sa scap de gustul ala de alge din gura mi-am pus doua paharute cu vin rosu de tara..... -------------------- ![]() |
| julyalina |
10-01-2008, 08:40 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
aseara atipisem pe la 10.30, cind a inceput sa ciocane vecinul de deasupra...am sarit speriata.....nu stiam ce se intimpla...si a disparut somnul meu...la 12.30 inca eram treaza....imi venea sa imi trag un glonte in cap...si dimineata la 5.45 cind m-am sculat, aveam un cap greu si o durere de cap uite o cefea mare si neagra -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lilistiuca |
10-01-2008, 08:44 AM
|
|
sarumina Alina!!!
-------------------- ![]() |
| Nessie |
10-01-2008, 11:20 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Lili, felicitari pentru kile!
M-ai facut curioasa cu ele, o sa caut pe la plafar. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lilistiuca |
10-01-2008, 11:20 AM
|
|
chiar daca suntem la dieta uite ceva ca sa ne "indulcim" macar ochii
http://www.videojug.com/film/how-to-make-chocolate-brownies -------------------- ![]() |
| lilistiuca |
11-01-2008, 09:31 AM
|
|
neata!!!
raportez ca ieri am mincat o banana, un iaurt, 200 gr. orez cu legume si acasa varza cu carnita. mi-am pus si eu ticker!!!! -------------------- ![]() |
| Nessie |
11-01-2008, 11:48 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu se vede tickerul.
Da, e gresit. Nu ai luat codul BB care incepe cu [img]. Ti-l modific eu acum. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lilistiuca |
11-01-2008, 12:26 PM
|
|
sarumina Nessie!!!!
azi am papat putina pasta humus, cam 100gr, cu 5 feliute crispy multygrain si un mar..... cred ca acasa o sa imi fac citeva paste integrale cu pasta de rosii si busuioc si o sa mai vad, poate mai bag ceva usor...un mar...mai am o rodie pe acasa.... va sarut pe toate si ne auzim luni dimineata!!!! -------------------- ![]() |
| lilistiuca |
14-01-2008, 07:54 AM
|
|
buna dimineata la toata lumea si o saptamina cit mai buna!!!
raportez inceputul de saptamina cu una bucata kg dat jos. in wk nu am facut mare lucru, piata, spalat, curatenie, gatit. nu am foaste cuminte cu mincarea, deoarece am facut duminica ciuperci cu conopida si brocoli la cuptor si cu sos din 4 oua, brinza de burduf si smintina slaba......si am papat si eu....era asa de bun, se topea in gura..... meniul pentru azi ar fi asa: la job - un mar, o banana, un iaurt light, o brinza de vaci slaba. acasa cred ca voi presta o salata. -------------------- ![]() |
| julyalina |
14-01-2008, 08:06 AM
|
felicitari pentru kg lili! la cat mai multe
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| bubbles |
14-01-2008, 12:01 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Hey fata cuminte
-------------------- |
| lilistiuca |
14-01-2008, 12:45 PM
|
|
Hey fata cuminte multzam iubita.... nu tin o dieta anume ca nu pot.....sunt o mare pofticioasa..si daca as avea restristie la ceva atunci m-ar pali pofta... incerc sa nu maninc mult...asta e de baza....ca pe mine ma apuca rontaitul...mincatul seara.....si incerc sa ma abtin.....a...si reduc baututa...fara bere, mai putin vin -------------------- ![]() |
| lilistiuca |
15-01-2008, 08:20 AM
|
|
neata!!
am o durere crunta de cap......si sunt tare dezamagita de mine....ieri am fost o mare nesi.....am calcat rau de tot in strachini ... ufff....greu cu dietele astea...... bag capul la cutie acum ca am ceva treaba, dar revin!! va sarut si va doresc o zi buna!!! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:25 PM |