left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

28 Pagini V « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > viata la "20 de ani pe un picior" seperator Optiuni V right
lilistiuca
mesaj 24-01-2008, 09:50 AM
Mesaj #91

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 458
Inscris: 16-08-2007
Membrul Nr.: 367
Dispozitie: am avut si zile mai bune!!!
Sex: Feminin

CITAT(julyalina @ 24-01-2008, 11:34 AM) *

asta este ? Imagine suna interesant ... poate iau si eu daca gasesc la farmacie smile.gif

nu e asta....e o cutiuta cilindrica de 400 gr, m-a costat cam 400.000 si se gaseste numai la plafar!!!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lilistiuca
mesaj 24-01-2008, 10:54 AM
Mesaj #92

Ciocanitoare

uite, asta e.....dar e doar de 100 gr, nu de 400 gr....am gresit eu!!!

http://www.mariplant.ro/?p=productsMore&iProduct=449

suc din orz verde biovital pulbere

Incetineste procesul de imbatranire a celulelor,avand ca efecte mai putin somn necesar, mai multa energie in eforturile fizice si intelectuale, reglarea tensiunii arteriale, eliminare surplus de greutate, efect antiinflamator.

Indicatii terapeutice:
-anorexie, anemie, stomatite
-afectiuni oculare
-gastrite, ulcere, cancer, colite, pancreatite, afectiuni hepatice (hepatite, ciroze, colecistite)
-cardiopatie ischemica, ateroscleroza cerebrala, infarct miocardic, hiper- si hipotensiune arteriala
-astm bronsic, bronsite, gripe, viroze pulmonare, tbc pulmonara, rinita alergica
-dereglari hormonale, diabet, obezitate
-retard psiho-motor, neurastenie, insomnii, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie faciala
-reumatism articular acut (raa), lombosciatica, artrite, artroze
-acnee,. efelide (pistrui), dermatite, eczeme
-ulcere varicoase, tromboflebite, hemoroizi, fistule perianale, hemoragii
-alopecie
-sterilitate, impotenta sexuala
-osteoporoza
-stress
-regleaza metabolismul
-mentine tonusul
-adjuvant in curele de slabire si controlul greutatii
-oboseala fizica si psihica
-dureri musculare, revitalizeaza pielea, creste potenta sexuala.

Sucul din orz verde este cea mai complexa si completa sursa de minerale, vitamine, enzime, aminoacizi si clorofila pentru organismul uman.

Mod de administrare:
-de 2-3 ori/ zi cate 1-2 lingurite, inainte de mese cu 1/ 2 ora, dizolvate in 50-70ml apa (fara acid) sau sblingual, dupa care se mesteca; administrarea de dimineata este foarte importanta.
-cura de biovital, se face 3-6 luni, iar dupa o pauza de 3-4 saptamani se reia
- se recomanda ca pe timpul curei sa se elimine din alimentatie: ouale, carnea si zaharul.

Prezentare:
-pulbere orz verde = 100g/ flacon

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

bubbles
mesaj 24-01-2008, 11:53 AM
Mesaj #93

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata yahoo.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
lilistiuca
mesaj 24-01-2008, 02:50 PM
Mesaj #94

Ciocanitoare

ca sa vedeti cit de hotarita sunt sa tin cura, azi sunt invitata la o paranghelie si voi zice pas....ca nu cumva sa dau iama in beuturi si haleala......ca ma stiu rea de pofta..... blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
stardust
mesaj 24-01-2008, 03:38 PM
Mesaj #95

Ciocanitoare

Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

Ca sa pot sa-ti laud cumintenia la modul cinstit, trebuie sa-mi explici ce e o paranghelie )).gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
lilistiuca
mesaj 25-01-2008, 08:01 AM
Mesaj #96

Ciocanitoare

CITAT(stardust @ 24-01-2008, 05:38 PM) *

Ca sa pot sa-ti laud cumintenia la modul cinstit, trebuie sa-mi explici ce e o paranghelie )).gif

)).gif se vede ca nu ai facut facultate cu multi baieti...glumesc!!!

pai paranghelia de ieri se dorea a fi un chef la un restaurant!!! si am aflat ca a fost bufet suedez, numa' cu chestii ingrasatoare...si beutura la greu.... blink.gif

deci am fost cumintica...seara am papat citeva ciupercute, peste care am pus o lingura de brinza de burduf, am incalzit in tigaie si apoi am pus peste niste frunze de salata verde.....

zilele astea basculez salata verde, cu ardei gras, morcovi...sunt pe post de iepure!!! mai bag cite o portocala, un kiwi, un mar.......iaurt light....

duminica vreau sa fac curatirea colonului dupa metoda anterioara....

acum prestez o cafea....

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 25-01-2008, 09:26 AM
Mesaj #97

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

'neatza lili ! ce cumintica esti hug.gif
by the way ... si eu prestez cafea acum blum.gif si beau alternativ si dintr-o cana cu ceai verde )).gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
bubbles
mesaj 25-01-2008, 11:37 AM
Mesaj #98

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Uhh doh.gif eu nu as fi rezistat sa nu ma duc.Eu ma duceam dar nu ma atingeam acolo de nimic tease.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
lilistiuca
mesaj 25-01-2008, 12:28 PM
Mesaj #99

Ciocanitoare

CITAT(bubbles @ 25-01-2008, 01:37 PM) *

Uhh doh.gif eu nu as fi rezistat sa nu ma duc.Eu ma duceam dar nu ma atingeam acolo de nimic tease.gif

lol.gif ..eu sunt invers....nu rezist in fata tentatiei, ce ..sunt masochisata blink.gif ??? aia sa infulece, sa bea si io sa ma uit lung????.....asa ca am preferat sa nu ma duc.... sad.gif

mai apar ele paranghelii.....

--------------------
Imagine
+Quote Post
stardust
mesaj 25-01-2008, 01:37 PM
Mesaj #100

Ciocanitoare

Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

Am invatat un cuvant nou grin.gif

Ti-ai calculat cat de cat de curiozitate cate kcal mananci pe zi? Nu stiu ce cantitati mananci si nici nu sunt in stare sa calculez caloriile din cap dar asa la prima vedere mie-mi pare ca mananci sub 1000 kcal. rolleyes.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
lilistiuca
mesaj 28-01-2008, 08:27 AM
Mesaj #101

Ciocanitoare

CITAT(stardust @ 25-01-2008, 03:37 PM) *

Am invatat un cuvant nou grin.gif

Ti-ai calculat cat de cat de curiozitate cate kcal mananci pe zi? Nu stiu ce cantitati mananci si nici nu sunt in stare sa calculez caloriile din cap dar asa la prima vedere mie-mi pare ca mananci sub 1000 kcal. rolleyes.gif

Buna dimineata la toata lumea!!!!

sa incep cu un raspuns catre stardust. iubita, nu calculez nici o calorie. am zile cind manic mai mult, zile cind maninc mai putin...dar am grija ca hrana sa fie variata, adica ceva lactate, fructe, legume si neaparat niste alune (caju, migdale, alune de padure...in fiecare zi le variez). nu maninc des carne (niciodata nu m-am, omorit cu carnea), dar compensez cu ciuperci!!!

a, sa va zic si ce-i mai important. am avut hepatita la 7 ani si de atunci am mincat relativ dietetic toata viata....nu prajesc, nu fac rintasuri....nu manic mincare super elaborata, nu ma omor cu mezeluri, carne, patiserii.... pina la 30 de ani nu am baut deloc, nici macar bere...pur si simplu nu imi placea bautura (acum insa imi place blushing.gif )

la virsta mea, adicatelea 41 de ani (unde mai pui ca sunt si la premenopauza) organismul nu mai are nevoie de atita hrana ca in tinerete, dar are toane...am zile cind imi vine sa maninc tot ce e in frigider...dau iama in dulciurile fiica-mii (a se citi ciocolata)....

acum trebuie sa recunosc ca toata viata am fost slaba.....cind eram gravida eram super slaba....nu aveam pofte, mincam ca trebuie.....m-am ingrasat putin in perioada alaptatului, care a durat aproape un an...si a trebuit sa maninc bine ca sa produc lapte. cum am inceput serviciu am slabit imediat......eu acum de un an-doi am inceput sa trec peste greutatea mea maxima, adica 57 kg (ideal pentru 1,68 m), si asta s-a intimplat deoarece am suferit 2 operatii una dupa alta (histerectomie subtotala si colecistecomie).....

va admir ca va calculati calorii, puncte, carbohidtari...si mai stiu eu cite...dar pe mine nu ma pasioneaza...as innebuni. eu am un job unde fac calcule toata ziua...si ca dupa aia sa fac calcule si in privinta greutatii....no way.....greutatea nu este prioritara...slabesc bine...nu...asta este....dar, am noroc de un metabolism bun, merg foarte mult, parintii mei sunt doi subtirei ....

sa va spun pe scurt ceva: o amica de a mea supraponderala a fost la internata la Ana Aslan si un doctor de acolo le-a zis ca singura cura de slabire eficienta este sa maninci foarte putin (dar variat) si sa faci cit mai multa miscare (mersul pe jos fiind ideal)...asta in ideea in care toate doamnele de acolo erau trecute de 35 de ani si de 90 kg.....nu intru in detalii, dar daca va intereseaza va raspund la intrebari...

eu am o mare problema, sunt foarte pofticioasa. asa ca pe site-ul asta am intrat deoarece m-ati impresionat cu dedicarea cu care tineti aceste cure, cu aceste calcule amanuntite.....si asta ma impulsioneaza...sa maninc mai putin, nu sa fac calcule si eu blum.gif .... tease.gif

bon!!!

acum sa va spun ca am facut chestia aia - curatarea colonului....nu e cine stie ce, dar pina am incepu sa ies afara am murit de foame....uleiul de ricin merge ca uns, nu are gust, miros, dar apa aia sarata (i-am pus si ghimbir) a fost ingrozitor de baut...am baut-o super incet.....am iesit de citeva ori ....nu am baut insa atita apa (doar 7 pahare, 14 fiind maximum) insa astazi ma simt super usoara, burta mea e mai plata....si la cintar erau doar 59 KG!!! w00t.gif

acum bag capul la cutie, m o lucrare urgenta, dar intru mai tirziu!!!

va sarut pe toate!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 28-01-2008, 09:15 AM
Mesaj #102

Taz

'neatza lili !
doh.gif ai reusit sa bei ulei de ricin ? eu nu as putea wacko.gif m-am uitata acum pe ce ai scris mai devremne si spunea ca poti inlocui apa cu sare cu ceva zeama de legume cu ghimbir ( propun apa in care ai fiert prune afumate sau apa in care fierbi praz) asta daca mai ai de gand sa mai faci...
pot sa te intreb si eu cam cat timp te-a tinut prin baie ? ca banuiesc ca ai facut traseu bucatarie - baie smile.gif

si felicitari pentrru kg ! cheer.gif

--------------------
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
lilistiuca
mesaj 28-01-2008, 09:27 AM
Mesaj #103

Ciocanitoare

CITAT(julyalina @ 28-01-2008, 11:15 AM) *

'neatza lili !
doh.gif ai reusit sa bei ulei de ricin ? eu nu as putea wacko.gif m-am uitata acum pe ce ai scris mai devremne si spunea ca poti inlocui apa cu sare cu ceva zeama de legume cu ghimbir ( propun apa in care ai fiert prune afumate sau apa in care fierbi praz) asta daca mai ai de gand sa mai faci...
pot sa te intreb si eu cam cat timp te-a tinut prin baie ? ca banuiesc ca ai facut traseu bucatarie - baie smile.gif

si felicitari pentrru kg ! cheer.gif

sarumina!!! pai cica apa aia cu sare e mai eficienta, curata mai bine colonul.... blink.gif habar n-am.....mai, nu am facut asa multe ture..... nu foarte dese...cred ca am fost de 5 ori cam la juma' de ora distanta....apoi inca o data seara...si dimineata iar......iar dimineata a iesit o chestie din aia lunga.....cum scoteau aia la sanatoriul de dezintoxicare ( erau niste emisiuni pe Reality )...doar ca a mea era mai deschisa la culoare......

eu am urmat acum un an o cura de o luna cu COLONIX...si poate s-o mai fi curatat atunci.....adevarul e ca asta a fost problema vietii mele...constipatia.....cura cu COLONIX a foat buna, dar prea scumpa.....asa ca asta cu apa sarata e si de scurta durata si super ieftina....

se pare ca ca aceste cure sunt mai bune decit clismele, curata tot tubul digestiv.....

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 28-01-2008, 09:59 AM
Mesaj #104

Taz

blink.gif pai de cand ai baut uleiul de ricin si pana ai fost la toaleta a durat careva ore ... banuiesc . deci inseamna ca o zi intrega ai stat in casa ca sa ai wc-ul asigurat unsure.gif

tot e bine daca asa e mai ieftin dar sa ai grija sa nu repeti cura asta prea des smile.gif

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
lilistiuca
mesaj 28-01-2008, 10:12 AM
Mesaj #105

Ciocanitoare

CITAT(julyalina @ 28-01-2008, 11:59 AM) *

blink.gif pai de cand ai baut uleiul de ricin si pana ai fost la toaleta a durat careva ore ... banuiesc . deci inseamna ca o zi intrega ai stat in casa ca sa ai wc-ul asigurat unsure.gif

tot e bine daca asa e mai ieftin dar sa ai grija sa nu repeti cura asta prea des smile.gif

sa stii ca a durat, am luat uleiul dimineata si pste citeva ore am beut apa aia.....ai mei au plecat sa se plimbe si eu am omorat tv-ul......pe la 16 ma potolisem si am facut baitza.....eu am ritual duminica....fac baie, imi pun saruri....masti pe cap, miere pe fatza, imi exfoliez corpul.....si stau cam o oara in baie....noroc ca am si wc de serviciu, ca altfel m-ar bate ai mei w00t.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

28 Pagini V « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 11:03 PM