![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilistiuca |
24-01-2008, 09:50 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 458 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
asta este ? suna interesant ... poate iau si eu daca gasesc la farmacie nu e asta....e o cutiuta cilindrica de 400 gr, m-a costat cam 400.000 si se gaseste numai la plafar!!! -------------------- ![]() |
| lilistiuca |
24-01-2008, 10:54 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 458 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
uite, asta e.....dar e doar de 100 gr, nu de 400 gr....am gresit eu!!!
http://www.mariplant.ro/?p=productsMore&iProduct=449 suc din orz verde biovital pulbere Incetineste procesul de imbatranire a celulelor,avand ca efecte mai putin somn necesar, mai multa energie in eforturile fizice si intelectuale, reglarea tensiunii arteriale, eliminare surplus de greutate, efect antiinflamator. Indicatii terapeutice: -anorexie, anemie, stomatite -afectiuni oculare -gastrite, ulcere, cancer, colite, pancreatite, afectiuni hepatice (hepatite, ciroze, colecistite) -cardiopatie ischemica, ateroscleroza cerebrala, infarct miocardic, hiper- si hipotensiune arteriala -astm bronsic, bronsite, gripe, viroze pulmonare, tbc pulmonara, rinita alergica -dereglari hormonale, diabet, obezitate -retard psiho-motor, neurastenie, insomnii, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie faciala -reumatism articular acut (raa), lombosciatica, artrite, artroze -acnee,. efelide (pistrui), dermatite, eczeme -ulcere varicoase, tromboflebite, hemoroizi, fistule perianale, hemoragii -alopecie -sterilitate, impotenta sexuala -osteoporoza -stress -regleaza metabolismul -mentine tonusul -adjuvant in curele de slabire si controlul greutatii -oboseala fizica si psihica -dureri musculare, revitalizeaza pielea, creste potenta sexuala. Sucul din orz verde este cea mai complexa si completa sursa de minerale, vitamine, enzime, aminoacizi si clorofila pentru organismul uman. Mod de administrare: -de 2-3 ori/ zi cate 1-2 lingurite, inainte de mese cu 1/ 2 ora, dizolvate in 50-70ml apa (fara acid) sau sblingual, dupa care se mesteca; administrarea de dimineata este foarte importanta. -cura de biovital, se face 3-6 luni, iar dupa o pauza de 3-4 saptamani se reia - se recomanda ca pe timpul curei sa se elimine din alimentatie: ouale, carnea si zaharul. Prezentare: -pulbere orz verde = 100g/ flacon -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
24-01-2008, 11:53 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| lilistiuca |
24-01-2008, 02:50 PM
|
|
ca sa vedeti cit de hotarita sunt sa tin cura, azi sunt invitata la o paranghelie si voi zice pas....ca nu cumva sa dau iama in beuturi si haleala......ca ma stiu rea de pofta.....
-------------------- ![]() |
| stardust |
24-01-2008, 03:38 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Ca sa pot sa-ti laud cumintenia la modul cinstit, trebuie sa-mi explici ce e o paranghelie
-------------------- ![]() [/url] |
| lilistiuca |
25-01-2008, 08:01 AM
|
|
Ca sa pot sa-ti laud cumintenia la modul cinstit, trebuie sa-mi explici ce e o paranghelie pai paranghelia de ieri se dorea a fi un chef la un restaurant!!! si am aflat ca a fost bufet suedez, numa' cu chestii ingrasatoare...si beutura la greu.... deci am fost cumintica...seara am papat citeva ciupercute, peste care am pus o lingura de brinza de burduf, am incalzit in tigaie si apoi am pus peste niste frunze de salata verde..... zilele astea basculez salata verde, cu ardei gras, morcovi...sunt pe post de iepure!!! mai bag cite o portocala, un kiwi, un mar.......iaurt light.... duminica vreau sa fac curatirea colonului dupa metoda anterioara.... acum prestez o cafea.... -------------------- ![]() |
| julyalina |
25-01-2008, 09:26 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza lili ! ce cumintica esti
by the way ... si eu prestez cafea acum -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| bubbles |
25-01-2008, 11:37 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Uhh
-------------------- |
| lilistiuca |
25-01-2008, 12:28 PM
|
|
Uhh mai apar ele paranghelii..... -------------------- ![]() |
| stardust |
25-01-2008, 01:37 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Am invatat un cuvant nou
Ti-ai calculat cat de cat de curiozitate cate kcal mananci pe zi? Nu stiu ce cantitati mananci si nici nu sunt in stare sa calculez caloriile din cap dar asa la prima vedere mie-mi pare ca mananci sub 1000 kcal. -------------------- ![]() [/url] |
| lilistiuca |
28-01-2008, 08:27 AM
|
|
Am invatat un cuvant nou Ti-ai calculat cat de cat de curiozitate cate kcal mananci pe zi? Nu stiu ce cantitati mananci si nici nu sunt in stare sa calculez caloriile din cap dar asa la prima vedere mie-mi pare ca mananci sub 1000 kcal. Buna dimineata la toata lumea!!!! sa incep cu un raspuns catre stardust. iubita, nu calculez nici o calorie. am zile cind manic mai mult, zile cind maninc mai putin...dar am grija ca hrana sa fie variata, adica ceva lactate, fructe, legume si neaparat niste alune (caju, migdale, alune de padure...in fiecare zi le variez). nu maninc des carne (niciodata nu m-am, omorit cu carnea), dar compensez cu ciuperci!!! a, sa va zic si ce-i mai important. am avut hepatita la 7 ani si de atunci am mincat relativ dietetic toata viata....nu prajesc, nu fac rintasuri....nu manic mincare super elaborata, nu ma omor cu mezeluri, carne, patiserii.... pina la 30 de ani nu am baut deloc, nici macar bere...pur si simplu nu imi placea bautura (acum insa imi place la virsta mea, adicatelea 41 de ani (unde mai pui ca sunt si la premenopauza) organismul nu mai are nevoie de atita hrana ca in tinerete, dar are toane...am zile cind imi vine sa maninc tot ce e in frigider...dau iama in dulciurile fiica-mii (a se citi ciocolata).... acum trebuie sa recunosc ca toata viata am fost slaba.....cind eram gravida eram super slaba....nu aveam pofte, mincam ca trebuie.....m-am ingrasat putin in perioada alaptatului, care a durat aproape un an...si a trebuit sa maninc bine ca sa produc lapte. cum am inceput serviciu am slabit imediat......eu acum de un an-doi am inceput sa trec peste greutatea mea maxima, adica 57 kg (ideal pentru 1,68 m), si asta s-a intimplat deoarece am suferit 2 operatii una dupa alta (histerectomie subtotala si colecistecomie)..... va admir ca va calculati calorii, puncte, carbohidtari...si mai stiu eu cite...dar pe mine nu ma pasioneaza...as innebuni. eu am un job unde fac calcule toata ziua...si ca dupa aia sa fac calcule si in privinta greutatii....no way.....greutatea nu este prioritara...slabesc bine...nu...asta este....dar, am noroc de un metabolism bun, merg foarte mult, parintii mei sunt doi subtirei .... sa va spun pe scurt ceva: o amica de a mea supraponderala a fost la internata la Ana Aslan si un doctor de acolo le-a zis ca singura cura de slabire eficienta este sa maninci foarte putin (dar variat) si sa faci cit mai multa miscare (mersul pe jos fiind ideal)...asta in ideea in care toate doamnele de acolo erau trecute de 35 de ani si de 90 kg.....nu intru in detalii, dar daca va intereseaza va raspund la intrebari... eu am o mare problema, sunt foarte pofticioasa. asa ca pe site-ul asta am intrat deoarece m-ati impresionat cu dedicarea cu care tineti aceste cure, cu aceste calcule amanuntite.....si asta ma impulsioneaza...sa maninc mai putin, nu sa fac calcule si eu bon!!! acum sa va spun ca am facut chestia aia - curatarea colonului....nu e cine stie ce, dar pina am incepu sa ies afara am murit de foame....uleiul de ricin merge ca uns, nu are gust, miros, dar apa aia sarata (i-am pus si ghimbir) a fost ingrozitor de baut...am baut-o super incet.....am iesit de citeva ori ....nu am baut insa atita apa (doar 7 pahare, 14 fiind maximum) insa astazi ma simt super usoara, burta mea e mai plata....si la cintar erau doar 59 KG!!! acum bag capul la cutie, m o lucrare urgenta, dar intru mai tirziu!!! va sarut pe toate!!!! -------------------- ![]() |
| julyalina |
28-01-2008, 09:15 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza lili !
pot sa te intreb si eu cam cat timp te-a tinut prin baie ? ca banuiesc ca ai facut traseu bucatarie - baie si felicitari pentrru kg ! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lilistiuca |
28-01-2008, 09:27 AM
|
|
'neatza lili ! pot sa te intreb si eu cam cat timp te-a tinut prin baie ? ca banuiesc ca ai facut traseu bucatarie - baie si felicitari pentrru kg ! sarumina!!! pai cica apa aia cu sare e mai eficienta, curata mai bine colonul.... eu am urmat acum un an o cura de o luna cu COLONIX...si poate s-o mai fi curatat atunci.....adevarul e ca asta a fost problema vietii mele...constipatia.....cura cu COLONIX a foat buna, dar prea scumpa.....asa ca asta cu apa sarata e si de scurta durata si super ieftina.... se pare ca ca aceste cure sunt mai bune decit clismele, curata tot tubul digestiv..... -------------------- ![]() |
| julyalina |
28-01-2008, 09:59 AM
|
tot e bine daca asa e mai ieftin dar sa ai grija sa nu repeti cura asta prea des -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| lilistiuca |
28-01-2008, 10:12 AM
|
|
tot e bine daca asa e mai ieftin dar sa ai grija sa nu repeti cura asta prea des sa stii ca a durat, am luat uleiul dimineata si pste citeva ore am beut apa aia.....ai mei au plecat sa se plimbe si eu am omorat tv-ul......pe la 16 ma potolisem si am facut baitza.....eu am ritual duminica....fac baie, imi pun saruri....masti pe cap, miere pe fatza, imi exfoliez corpul.....si stau cam o oara in baie....noroc ca am si wc de serviciu, ca altfel m-ar bate ai mei -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:03 PM |