![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
12-09-2006, 03:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.826 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am sa va cer un sfat. datorita faptului ca nu reusesc sa-i implic si pe altii in activitati care nu au loc in apartament, am de gind sa incerc sa fac asta singura. mai precis a dori sa frecventez si alte locuri decit spatiul casei
-------------------- ![]() |
| Nessie |
12-09-2006, 03:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.466 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
am sa va cer un sfat. datorita faptului ca nu reusesc sa-i implic si pe altii in activitati care nu au loc in apartament, am de gind sa incerc sa fac asta singura. mai precis a dori sa frecventez si alte locuri decit spatiul casei Eu cred ca se poate! Conteaza mult de atitudinea ta! Daca te uiti la ei impungand fug toti. Iar daca vrei sa treci chiar neobservata ia-ti copilul cu tine! Sigur fug toti de o femeie singura cu un copil mic. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
12-09-2006, 03:20 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.826 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
la asta m-am gindit si eu, dar bia se plictiseste si daca nu-mi beau repede ce am de baut, eventul in 5-10 minute, incepe sa scinceasca. sotul meu, a spus ca el sta acasa cu fetita si sa merg eu sa ma distrez. problema e ca am niste prietene destul de comode, genul casnic, care prefera sa se uite la televizor sau sa faca ceva bun de mincare. nu inteleg de ce toata lumea s-a schimbat asa, in facultate erau altfel, pe de o parte au si ei problemele lor, job-ul lor, dar la 25-30 de ani nu se termina viata. ce mi-e ciuda ca sotul are impresia ca fara el nu pot sa ma distrez...cam asta as vrea eu sa-i demonstrez, contrariul, nu-mi place sa creada cineva ca sunt dependenta de el/ea.
mai bine ma imbrac cu o haina de sconcs -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 05:06 AM |